20 Løsninger

Opgave beskrivelse

Vælg mellem en af disse motiver: Frø, papirspose, myre, æble, kloakdæksel, solen eller en mælkebøtte. Del dit ark op i 20 tern (101) tern der er lige store. Undersøg dit motiv med tanke på det grafiske sprog og forskellige grafiske virkemidler. Lav skitser. Vælg de bedste ud til udførelse inden for rammerne af dit ark. Prøv flere teknikker af i din udførelse. Du må lave dine motiver fysisk og bearbejde dem eller rent digitalt, der er ingen grænse for medie eller farver.

Min process

Først skulle jeg vælge hvilken ting som jeg vil lave 20 løsninger af. Det blev efter meget overvejelse imellem frøen eller æblet, at jeg valgte æblet.

Jeg startede ud med at tømmehovedet for ideer og brainstorme alt som jeg kunne komme i tanke om. Jeg lavede ikke "skitser" da hele mine 20 løsninger i sig selv er skitser. Der var ikke en idé, som ikke kom med i opgaven.

Som det nok er lidt tydeligt at se, har jeg opsat min opgave efter hvad jeg synes var de bedste løsninger. Så den første var den som jeg var mest tilfreds med også til den sidste som jeg ikke var mindre tilfreds med.