Design analyse

Opgave beskrivelse

Tager ”analysebriller” på og udelukker din egen smag. Beskrive hvad man ser - objektivt. Bruge hjælpespørgsmål til at gå i dybden med beskrivelsen. Beskrive det som er relevant for produktet. Til sidst kan man bruge sine observationer til at vurdere produktet og sætte det i perspektiv til fx lignende produkter eller tidsånden

Process

Hvad skal den bruges til

Kähler Fiducia er en dekoration som består af 5 dele som er magnetiske og kan bruges som vase og til stearinlys.

Lyngby vase Er en dekoration som man kan have stående med og uden blomster i.

Materialer, form & farver

Kähler Fiducia er lavet af keramik den består af 3 farver hvor to af dem er lyse og varme. Formen er meget abstrakt og har to ”Arme” en i vær side af en del til at symbolisere sammenhæng.

Lyngby vasen er lavet af keramik den er hvid og rund med riller, som giver den et meget æstetisk udsende.

Tidsånd

Kähler Fiducia er meget moderne med dens abstrakte former og stærke farver, så den er nok fra de 2000’er

Lyngby Vasen designet i 1936 som også kan ses på det klassiske og æstetiske udsende.

Målgruppe

Kähler Fiducia ud fra den moderne former og farver er målgruppen nok rettet til det yngre hunkøn. Kähler Fiducias symbolske funktion sender et signal om en families sammenhæng fordi at delene hænger sammen og de er forskellige. Den kan få dig til at tænke på din familie når du går fobi den. Vasen kan sende nogle glade følelser i gang på grund af dine tanker om familien.

Lyngby Vase dens simple, klassiske og æstetiske udsende gør at den har en meget bred målgruppe. Lyngby vasens æstetiske funktion er dens ensformigt mønster, den er hvid og ren og har en harmonisk udstråling, man får lyst til at røre ved rillerne på vasen.