No name sodavand

Opgave beskrivelse

Træk en kunstner og en formgiver til at være inspiration for en sodavandsplakat. Lav research og udvælg. Find selv på et navn til din sodavand. Lav et logo til din sodavand.

Min process

Jeg skulle starte med at trække en kunstner og en formgiver - jeg trak Kandinsky som kunstner og lego som formgiver.

Først startede jeg ud med at finde noget inspiration, så jeg googlede lidt rundt omkring Kandinsky og fandt nogle af hans mange flotte malerier. Jeg faldt over et maleri med nogle forskellige cirkler i diverse farver. Det ville jeg så bruge som farve inspiration og prøve så vidt muligt at remme de farve kombinationer som de havde.

Fordi jeg fik Lego som min formgiver, vidste jeg at mit design skulle have en masse firkanter.

Efter en lang design process, kunne jeg ikke rigtig finde noget som virkede for mig. Så jeg ville først lave noget som jeg kunne støtte mig op af. Så jeg gik igang med at brainstorme navne til min sodavand, alle forskellige navne kombinationer jeg kunne finde på.

Jeg endte med at gå med navnet "LeSky", som er en kombination af lego og kavinsky. Jeg tog bare "le" fra lego og "sky" fra Kavinsky.

Og så lavede jeg en kort kombination af 3 firkanter for at give det et "ekstra" logo.

Da jeg var færdig i remelig god tid, lavede jeg derfor 2 forskellige varianter af min sodavand. En med applesin smag og en med drue smag.